U bent hier:

Dive In festival - woensdag 28 september

Dive In festival - woensdag 28 september
Georganiseerd doorWIFS
LocatieVan Lanschot Kempen, Amsterdam
Datumwoensdag 28 september 2022

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnOok dit jaar organiseert WIFS tijdens Dive In op 27, 28 en 29 september weer een aantal mooie online en fysieke events. Als lid kun je ook deelnemen aan alle andere Dive In events die internationaal worden georganiseerd. Maar je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor een van onze eigen events! Vol = vol dus zorg dat je snel inschrijft!

Woensdag 28 september vanaf 13.00 uur zijn we te gast bij onze partner Van Lanschot Kempen. Maarten van Edixhoven, CEO van Van Lanschot Kempen en lid van de RvA van WIFS, ontvangt ons in Amsterdam. We hebben een aantal mooie sprekers, je kunt deelnemen aan verschillende workshops en er is gelegenheid tot netwerken. De keynote spreker van deze dag is Glenn Helberg.

Glenn Helberg is van beroep kinder- en jeugdpsychiater die jarenlang zijn vak heeft uitgeoefend in de bescherming van de spreekkamer. Hij ziet als belangrijke thema’s bijvoorbeeld: bescherming van de rechten van het kind, gelijkheid van het ouderschap vader en moeder, gelijkheid realiseren in de samenleving als het gaat om seksuele (LGBTQI) en culturele diversiteit. Hij vraagt aandacht voor de ongelijkheid en kwetsbaarheid die een mindere maatschappelijke positie creëert. De overige namen voor deze dag maken we spoedig bekend.

Er zullen ook diverse hybride workshops worden gefaciliteerd én er is ruimte tot netwerken. Download het volledige programma hier

Het thema voor het Dive In festival 2022 is Building Braver Cultures.
Brave cultures binnen de financiële sector betekent bewustwording van die belangrijke positie in de samenleving en de moed om een bijdrage te willen leveren aan de uitdagingen waar we nu als samenleving voor staan. Dit vraagt een andere attitude van financiële bedrijven, om zich op een andere manier te verhouden tot klanten, markten, het beschikbaar stellen van geld en het verdedigen van risico’s. Dit vraagt om gebalanceerd leiderschap met ruimte voor diversiteit en meerdere perspectieven.

 

Ben jij lid van WIFS? Dan kun je gratis deelnemen aan dit event. Meld je aan in de portal en schrijf je in!
Ben jij geen lid van WIFS? Geen zorgen, ook jij kunt deelnemen aan dit event. De kosten hiervoor bedragen €50,50.

Aanmelden zonder lidmaatschap doe je hier