U bent hier:

Leiderschapsprogramma - journey dagen [5]

Leiderschapsprogramma - journey dagen [5]
Georganiseerd doorWIFS
Locatientb
Datumwoensdag 22 maart 2023 tot vrijdag 24 maart 2023

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnIn maart 2023 start weer een nieuwe ronde van het leiderschapsprogramma! Ben jij een changemaker? Wil jij bijdragen aan de 50/50 ambitie en het verschil maken in jouw organisatie? Ben jij er klaar voor om een stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je leest hier meer over het leiderschapsprogramma.

Het WIFS leiderschapsprogramma zorgt ervoor dat je:

  • Jouw potentieel optimaal gaat benutten. Het geeft je de middelen & kracht voor jouw ontdekkingsreis. 
  • Samen met anderen in het programma de vrouwelijke power ontsluit, zodat we samen een nieuw verhaal creëren waarin de balans tussen vrouwelijke en mannelijke kracht optimaal is. Dit nieuwe verhaal is er één van mogelijkheden.
  • Een nieuwe werkelijkheid creëren van waaruit we samen verandering 'for good' in gang zetten binnen jouw organisatie, de financiële sector en de hele wereld.

Meer informatie en inschrijven
Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail dan naar Nelsy Salden. Om ervoor te zorgen dat iedereen met de juiste verwachtingen instapt en we met een groep gelijkgestemden het programma doen, krijg je eerst een telefonisch intake met Peter Paul Leutscher van RedZebra.