U bent hier:

Dive In - live event 25 september 2024

Dive In - live event 25 september 2024
Georganiseerd doorWIFS
LocatiePGGM, Zeist
Datumwoensdag 25 september 2024

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnAanstaande september host WIFS voor de derde keer het Dive In event op Nederlandse bodem!

We nodigen je van harte uit op 25 september bij PGGM in Zeist.

Het thema dit jaar is:

A Sustainable Future: The Next 10 Years

Dit thema moedigt bedrijven aan om inclusieve en diverse culturen niet alleen als een zakelijke vereiste te zien, maar als een cruciale factor voor succes op lange termijn.

We ontvangen, onder andere, key note spreker Robert Baker, een gepassioneerd en ervaren supporter van diversiteit en inclusie in zijn ruim 40 jarige carrière. Ook wordt de Top 50 Women in Sustainable Finance 2024 gelanceerd. De Top 50 belicht vrouwelijke leiders in Nederland die zich inzetten voor duurzaamheid binnen de financiële sector. 

Het volledige programma vind je hier.

Aanmelden

Als WIFS-lid is deelname aan het event gratis*, meld je nu aan via de portal!
Geen lid van WIFS, maar ben je wel graag aanwezig? Je bent van harte welkom, aanmelden doe je hier

Voor zowel leden als niet-leden sluit de aanmelding op 18 september, of wanneer alle plaatsen gereserveerd zijn [vol=vol].

De voertaal van dit event is Engels.

*no show fee deelname als WIFS lid is gratis. Omdat er met catering, badges en ruimte rekening wordt gehouden met je aanwezigheid en hiervoor ook wordt ingekocht hanteren wij een no show fee. Op deze manier kunnen wij onnodige kosten voorkomen of dekken. De no show fee is €25. We verzoeken je vriendelijk om je uiterlijk 48 uur voor de start van het event af te melden (maandag 23 september 13:30 uur) indien je toch verhinderd bent. Afmelden kan door te mailen naar info@wifs.nl