U bent hier:

Executive Lunch met Carla Muters

Executive Lunch met Carla Muters
Georganiseerd doorWIFS
LocatieNHG, Utrecht
Datumdinsdag 28 juni 2022

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnOp dinsdag 28 juni organiseert WIFS haar volgende executive lunch. Dit keer met Carla Muters, voorzitter van de Raad van Bestuur van NHG, de Nationale Hypotheek Garantie. Daarnaast is ze commissaris bij Dimpact en o.a. mentor voor start- en scale-ups, teamcoach bij het Groeicollege, gastdocent bij de stichting LEF (Leven en Financiën), activator van het New Financial Forum en aanjager bij NL2025 (Utrecht). 

Carla is opgegroeid in Weert en studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht. Ze volgde meerdere executive opleidingen en o.a. de Commissarissencyclus aan de Nyenrode Business Universiteit. Carla heeft veel ervaring in de bank- en verzekeringsmarkt, zij was o.a. management trainee bij ING en sectormanager bij De Goudse. In 2005 maakte zij de overstap naar SNS REAAL waar zij verschillende senior managementfuncties heeft bekleed o.a. in Product & Business Development en grote verander- en overnametrajecten. Na de rol van Unit manager in een directieteam bij VIVAT maakte zij in 2017 de overstap naar NHG. 

Carla is 47 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen en woont in Driebergen. In haar vrije tijd houdt zij van activiteiten met familie en vrienden, wandelen met haar hond en tennis.

 

Wij kijken ernaar uit om met Carla en WIFS-leden het gesprek aan te gaan over Carla’s ervaringen en drijfveren, samen op het NHG kantoor in Utrecht onder het genot van een door NHG verzorgde lunch. Schrijf je dus nu in!

Datum en tijd: Dinsdag 28 juni tussen 12.00 en 13.30

Locatie: NHG kantoor (direct naast Utrecht Centraal)
Stadsplateau 13
Utrecht