U bent hier:

DiveIn 2021 Netherlands powered by WIFS – Activy Allyships van 21 t/m 23 september

06/08/2021

Op 21 september organiseren de stichting New Financial Forum en Dazure in samenwerking met WIFS de Positive Finance Aftnernoon, een powermiddag over inclusie en new finance in aanloop naar het lustrum van de Positive Finance Day in 2022. Een kleinschalig event met als sprekers Rolf Schrama (De kracht van beperkingen) en Frank Mallens (Crypto’s en inclusiviteit) die je diep weten te raken én je anders laten zien. Als lid van WIFS kun je bij dit event van onze partner aansluiten. Meld je aan via de site of de app!  Op New Financial Forum vind je meer informatie over dit event.

WIFS organiseert op 22 en 23 september het DiveIn festival in Nederland. De events staan dit jaar in het teken van Allyships. Een thema wat ons als sterke community natuurlijk op het lijf is geschreven. We leggen op dit moment de laatste hand aan het programma, maar we hebben mooie, inspirerende sprekers en workshops voor jullie in petto.
 
Op 22 september organiseren we een online event in het Engels. Tijdens dit online event zoomen we in op vrouwelijk leiderschap en kwaliteiten die nodig zijn om impact te maken en te werken aan een meer duurzame financiële sector. Eën van de sprekers is Fionnuala Herder-Wynne.
 
Het wordt ook hoogtijd om elkaar weer te ontmoeten. Dit doen we op 23 september in Rotterdam bij RDM Next. Het is ook mogelijk om op 23 september één of meerdere onderdelen via een live stream bij te wonen. Het aantal beschikbare plaatsen is afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plek! We hebben een inspirerend programma met o.a. Marianne Thieme, zij is zeventien jaar lang de politieke leider geweest van wat is uitgegroeid tot een zeer succesvolle, nieuwe politieke stroming. Zij neemt ons mee hoe zij die beweging in gang heeft gezet.
 
Merel van Vroonhoven heeft jarenlange bestuurlijke ervaring en was voorzitter van Autoriteit Financiële Markten. Na vijfenhalf jaar voorzitterschap besloot zij in 2019 om leraar te worden in het speciaal onderwijs. Merel schreef een boek over haar ervaringen als vrouwelijke topbestuurder en over haar overweging om de stap te maken naar het onderwijs. Ze geeft een inkijkje in haar uitdagingen en de dilemma’s in de bestuurskamers, en vertelt hoe het is om als vrouw in een mannenwereld steeds hoger aan de top te komen. Haar boek lanceert zij op 20 september; tijdens DiveIn hebben wij als WIFS de eer om als één van de eersten het boek ook te mogen ontvangen.

We sluiten de dag af met een tafelgesprek met 2 inspirerende mannelijke leiders uit de financiële wereld, Faisal Setoe en Ugur Pekdemir. Faisal is managing director bij HDI Global Specialty en Ugur is directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht. We gaan met hen in gesprek over leiderschap en de kracht van diversiteit in het vinden van de juiste balans tussen vertrouwen, verbinding en dienstbaarheid en resultaatgerichtheid.
 
Schrijf je nu alvast via de app of de site! Ben je nog geen WIFS lid, neem dan contact op met info@wifs.nl voor de mogelijkheden.