U bent hier:

Zijnsintentie - Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent

29/04/2022

Omdat de vervulling in haar werk ontbrak en de dagen voorbij kropen, nam WIFS-lid Ingrid Aarsman 20 jaar geleden afscheid van haar managementfunctie in de financiële sector. Met maar één plan: werk doen waar zij zichzelf helemaal in kwijt kon.

Uiteindelijk gingen daar heel wat jaren overheen. Dat wat haar vervulling gaf: ze voelde het een beetje, maar er moest meer zijn. Het frustreerde haar dat ze daar nog niet bij kon. Door haar ontmoeting met Helma Lieberwerth, kwam daar verandering in.

Helma is de founder van de Zijnsintentie-visie: ieder mens wordt geboren om van nature iets unieks te brengen, ten gunste van zichzelf en ten gunste van anderen. Het leven ondersteunt je daarbij in alles om vanuit je ware zelf, je Zijnsintentie, te leven.

Ingrid vond haar Zijnsintentie: Uitdrukking. Zij brengt mensen tot uitdrukking in organisaties waardoor zij van waarde zijn. Specifiek voor mensen en in organisaties waar het masculiene en feminiene uit balans zijn.

Er zijn zoveel mensen, zeker ook in de financiële sector, die vervulling in hun werk missen. Helma en Ingrid schreven er een boek over. Met het boek willen Helma en Ingrid mensen leren zien en begrijpen wat de aanwijzingen zijn die het leven biedt over je Zijnsintentie. Als je dat inzicht hebt, dan ervaar je dat wat er gebeurt overduidelijk betekenis heeft en richting geeft naar diepe vervulling. Deze aanwijzingen zijn namelijk kristalhelder en super specifiek. Dat maakt het heel eenvoudig voor je om ze te herkennen. Als je maar met andere ogen kijkt naar wat er in je leven gebeurt.

Zijnsintentie. Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent.

Koop het boek hier