U bent hier:

Launched: ACCELERATE 50/50

09/03/2023

Op Internationale Vrouwendag 2023, 8 maart, werd het eerste ‘Accelerate 50/50’ rapport gelanceerd door WIFS & Deloitte 

De deelnemers, sprekers en industry leaders werden verwelkomd bij Goldman Sachs in Den Haag door host Gerald Cartigny and dagvoorzitter Mirelle van Gemert. We kijken terug op een ontroerend en inspirerend evenement. 

Deborah Rowland inspireerde en raakte het publiek met haar key-note speech, gevuld met haar inzichten, ervaring en aanpak, zoals "de eek-facor".

Onder leiding van Mirelle en Jason Jie namen zes leiders uit de sector deel aan de reflectiesessie. Leonique Van HouwelingenMarcel PrinsKarlijn van den BergAnnemieke Visser-BronsMartijn Canisius en Sabijn Timmers-Janssen reflecteerden op de status quo in FSI, onderzoeksresultaten, key-note speech en hun persoonlijke ervaringen en inzichten. Wij zijn dankbaar voor hun deelname aan zowel het onderzoek als het evenement.

WIFS voorzitter Diana Zandbergen inspireerde de deelnemers met een persoonlijke speech en waardevolle lessen. "You're a leader 24/7, not just 36 hours a week" Stelde dat leiderschap iets is wat je de hele dag bij je draagt, elke dag is het niet 'just a job'.

De energie van de sprekers, de sectorleiders en het publiek maakten van dit evenement een groot succes. We kijken ernaar uit om zinvolle veranderingen te blijven stimuleren en Accelerate naar een 50/50 balans te brengen. Join the ripple! 

Als onderdeel van ons engagement om 50/50 te versnellen, hebben WIFS en Deloitte een onderzoeksrapport gelanceerd waarin de geboekte vooruitgang en de uitdagingen waarvoor we nog steeds staan bij het bereiken van gendergelijkheid worden belicht. Het onderzoek, de lancering van het rapport en het evenement zijn een gezamenlijke inspanning van een team van deskundigen, samengesteld door WIFS en Deloitte, onder leiding van Seada van den Herik en Sanne Welzen.

Download het rapport nu en leer meer!