U bent hier:

Samen Sterk in Diversiteit: Inspirerende Executive Borrel met Maarten Edixhoven

16/06/2023

Amsterdam, 15 juni – WIFS organiseerde met trots haar tweede executive borrel van het jaar in de sfeervolle kantoren van Van Lanschot Kempen aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Tijdens deze bijeenkomst hadden we het genoegen om Maarten Edixhoven te ontmoeten, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen én lid van de WIFS Raad van Advies.

De bijeenkomst had een grote opkomst, met 15 deelnemers die verschillende stakeholders binnen de financiële sector vertegenwoordigden, waaronder executive search bureaus, consultancybureaus en banken.

De focus van de bijeenkomst lag op het bespreken van Diversiteit & Inclusie binnen de financiële sector. Maarten Edixhoven was enthousiast om  zijn ervaringen en inzichten te delen over hoe hij gedurende zijn carrière en nu bij Van Lanschot Kempen zich heeft ingezet voor deze belangrijke thema's. Hij sprak openhartig over de uitdagingen en dilemma's, maar ook over de kansen die diversiteit en inclusie bieden voor zowel individuen als organisaties.

Ook Laura Lee, Diversity & Inclusion Manager bij Van Lanschot Kempen, nam deel aan het gesprek. Ze deelde waardevolle inzichten en praktische tips met het publiek over hoe bedrijven effectief kunnen werken aan een inclusievere bedrijfscultuur.

De bijeenkomst werd afgesloten met een informele borrel waar heerlijke drankjes en hapjes werden geserveerd, wat een mooie kans bood om op een informele manier met alle deelnemers te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Wij kijken uit naar de volgende Executive Borrel op 17 november 2023. Hou de events in de gaten of meld je nu vast aan!