U bent hier:

AMdiversity

20/09/2023

Diversiteit en inclusie. De laatste week van september staat AMweb in het teken van dit thema. Ook zijn er die week diverse activiteiten van zowel AM als van WIFS.

Op maandag 25 september trapt AM af met AM Insights – Diversity bij Aon in Rotterdam. Dit netwerkevenement is de opvolger van AMvrouwen. Omdat diversiteit meer is dan alleen de juiste man-vrouwverhouding in een organisatie heeft AM afscheid genomen van dit altijd succesvolle evenement met de bijbehorende lijst van 100 topvrouwen.

Op AM Insights – Diversity wordt bekendgemaakt welke organisatie in de financiële dienstverlening het meest weet te inspireren als het gaat om diversiteit en/of inclusiviteit. Voor de prijs zijn Dazure, Obvion en Unigarant/ANWB Verzekeren genomineerd. Veel aandacht tijdens dit event voor de topbedrijven, maar ook is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.  Dagvoorzitter is bestuurslid Seada van den Herik van WIFS.

De spreker die tijdens deze dag zorgt voor extra stof tot nadenken is Esther Mollema. Ze is algemeen directeur en oprichter van Direction en HPO Center en expert op gebied van Female Leadership, Mindbugs en diversiteit. TheNextWomen heeft haar erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

WIFS houdt van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 september het jaarlijkse Dive In festival. De dinsdag en donderdag zijn virtueel om een internationaal publiek toegang te geven tot de sprekers, op woensdag 27 september is het hoofdevent dat bij De Volksbank in Utrecht wordt gehouden live. Hier wordt de Top 50 Women in Sustainable Finance voor 2023 bekendgemaakt.

Met de code WIFS_AMdiversity2023 kun je bij AMdiversity aanwezig zijn voor slechts €150 in plaats van €195. Aanmelden doe je hier.