U bent hier:

Podcast

De WIFS podcast beluister je via Spotify of iTunes.

Aflevering 5: De mannelijke blik op het belang van feminiene waarden.
Rob Spuijbroek is één van de eerste mannelijke leden van WIFS. Deze Rotterdamse vader is sportief, leergierig en heeft een indrukwekkend cv. Rob is al 33 jaar werkzaam in de financiële sector bij bedrijven zoals AON, ABN AMRO en AEGON. Tegenwoordig is hij ondernemer en coacht hij directieleden, executives, commissarissen en potentials in dit gebied. Een focus op mensen staat voor hem centraal. Hoe kijkt hij naar het belang van feminiene waarden in de financiële sector? Wat motiveert hem om zich in te zetten voor onze missie? 
In deze aflevering gaat WIFS voorzitter Diana Zandbergen gaat met hem in gesprek om inspirerende verhaal te horen.

Aflevering 4: Bianca Tetteroo spreekt over 'blijven leren' en het belang van diversiteit in organisaties.
Bianca Tetteroo - voorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea - is te gast in onze podcast. Bianca gaat in gesprek met Mirelle van Gemert en blikt in deze podcast terug op haar pad naar de top van het bedrijfsleven. Ook gaat ze in op het belang van persoonlijke ontwikkeling, leiding geven met purpose en het belang van diversiteit in teams.

Aflevering 3: Ondernemer Anouk Schaap spreekt over gebalanceerd leiderschap
Het jonge, ondernemende geluid van WIFS. Dat hoor je in deze derde podcast, waarin bestuurslid Lievijne Neuteboom in gesprek is met Anouk Schaap. Lievijne en Anouk kennen elkaar van Young WIFS, dat inmiddels onderdeel is van WIFS.
Anouk begon op haar 25e in de financiële sector. Inmiddels heeft zij haar eigen bedrijf en werkt zij als leiderschapscoach en trainer. Ook spreekt ze regelmatig voor publiek over dit onderwerp. Hoe heeft zij de overstap van manager naar het ondernemerschap ervaren? Hoe is zij gekomen tot dit succesvolle bedrijf, waarbinnen feminiene waarden centraal staan? Dat en meer deelt zij in deze podcast. En natuurlijk horen we haar visie op gebalanceerd leiderschap.

Aflevering 2: Het WIFS leiderschapsprogramma
In deze podcast spreken Mirelle van Gemert en Fionnuala Heder-Wynne over vrouwelijk leiderschap. En ze delen het nieuws: binnenkort start het leiderschapsprogramma van WIFS. Mirelle en Fionnuala hebben het over hoe vrouwelijke power in leiderschap het verschil maakt en de wereld beter maakt.
Mirelle van Gemert is bestuurslid van WIFS. Fionnuala Herder-Wynne is partner van de RedZebra Group, Fellow of Oxford Leadership en dialoog facilitator voor het European Leadership Platform.

Aflevering 1: Vrouwelijke power - nu meer nodig dan ooit
In deze podcast is voorzitter Diana Zandbergen in gesprek met Nicolette Loonen, die WIFS heeft opgericht. Ze spreken over het thema nieuw leiderschap. Juist tijdens de coronacrisis hebben we behoefte aan leiderschap met een visie op duurzaam herstel. We moeten meer oog hebben voor het grotere geheel en ons meer richten op de lange termijn, in plaats van de korte. De focus op de lange termijn en compassie zijn de essentie van vrouwelijke power, die zowel in mannen als vrouwen zit. Over dat en meer gaat deze eerste aflevering.

Events

 • Dive In festival - dinsdag 27 september

  27 september 2022
  Bekijken
  Dive In festival - dinsdag 27 september
 • Dive In festival - woensdag 28 september

  28 september 2022
  Bekijken
  Dive In festival - woensdag 28 september
 • Dive In festival - donderdag 29 september

  29 september 2022
  Bekijken
  Dive In festival - donderdag 29 september

Nieuws

 • Podcast: De mannelijke blik op het belang van feminiene waarden.

  Geplaatst: 07 juli 2022
  Podcast
  Lees meer
 • We are WIFS

  Geplaatst: 30 juni 2022
  Algemeen
  In de media
  Lees meer
 • Column van Mirelle van Gemert in VVP

  Geplaatst: 28 juni 2022
  In de media
  Lees meer