U bent hier:

Diana Zandbergen

Voorzitter

Be the change you want to see!

Diana is een onafhankelijke vrouw, geboren en getogen in Den Haag. Als oudste dochter van een Indonesische vader en een Nederlandse moeder.

In Rotterdam heeft zij economie gestudeerd, daarna o.a. MBA Cultuur & Innovatie gevolgd en is zij een alumna van Harvard Business School. Echter deze tijd vraagt om verandering gedreven vanuit vaardigheden en lef.

Diana is meer dan 25 jaar werkzaam geweest in senior managementrollen in de financiële dienstverlening, in marketing & sales en HR divisies bij o.a. Zwitserleven, SNS REAAL en De Volksbank.

Sinds 2018 werkt Diana als business executive coach vanuit Bubble-Check, zowel adviserend als op interim-basis. Daarnaast faciliteert ze leiderschapsprogramma’s en events.

“Dit doe ik vanuit mijn passie iedereen een podium te bieden zijn talent en potentieel te ontdekken en te gebruiken! Gewoon door te beginnen wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.”

In non-executive rollen adviseert Diana ook start- en scale ups in HR-tech en Fin-tech bedrijven.

“Sinds 2018 ben ik president van het bestuur van WIFS in Nederland. Ons doel meer balans te brengen om een duurzaam inclusief bedrijf te bouwen, vooral als het gaat om de balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden. Als voorbeeld voor een samenleving waar er plek is voor iedereen. Ik geloof dat je vrouwelijke power en verbindend leiderschap nodig hebt om de sector en de wereld te veranderen voor de volgende generatie. Als WIFS dragen we ook bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) 5 en 10.”

“De enige beperking in het leven is ons denken, want ik geloof sterk dat als je het kunt dromen, je het kunt creëren en bouwen!”

LinkedIn: Diana Zandbergen
E-Mail: diana.zandbergen@wifs.nl

Events

 • Dive In - live event 25 september 2024

  25 september 2024
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  Dive In - live event 25 september 2024

Nieuws

 • WIFS verwelkomt nieuwe bestuursvoorzitter en vice-voorzitter

  Geplaatst: 29 mei 2024
  Algemeen
  Lees meer
 • Nominaties Top 50 Women in Sustainable Finance 2024 van start

  Geplaatst: 01 mei 2024
  Algemeen
  DiveIn
  Lees meer
 • Accelerate 50/50: gendergelijkheid als katalysator voor duurzame verandering in de financiële sector

  Geplaatst: 08 maart 2024
  Activiteiten
  Algemeen
  Lees meer