U bent hier:

Josephine van der Vossen - Jonker

Managing Partner Partners at Work Executive Search

In 2003 ben ik –na een boeiende carrière in de bankwereld bij ING en Kas Bank- executive search bureau Partners at  Work gestart. In dit vak komt ondernemerschap, intrinsieke interesse in mensen en kennis van de financiële wereld samen. Wij zagen een gat in de markt voor een nieuwe generatie leiders in de financiële en zakelijke dienstverlening. Diversiteit is daarbij altijd leidend in onze search opdrachten geweest. We zijn er van overtuigd dat meer diversiteit betere resultaten oplevert voor onze klanten. 15 Jaar geleden moesten wij dit thema nog “bevechten”. Tegenwoordig zien onze opdrachtgevers steeds meer het belang van een divers samengesteld team. 

Tevens besteden we veel aandacht aan het leren kennen van vrouwelijk toptalent. We organiseren netwerk bijeenkomsten en coachen en begeleiden vrouwen in hun carrière stappen. Het is mijn persoonlijke drijfveer om vrouwen in hun kracht te zetten en ze het zelfvertrouwen te geven om succesvol te zijn.   

Ik ben al vele jaren betrokken bij Women in Financial Services (WIFS) en ondersteun de missie en doelstellingen van WIFS van harte. De financiële sector verandert snel en daar moeten we met nieuwe inzichten en initiatieven op inspelen. Vrouwen en mannen kunnen een bepalende rol spelen in een betere en gezondere financiële sector, waarbij een lange termijn doelstelling, een duurzame wereld, en klanten belangen voorop staan.

Als lid van de Raad van Advies van WIFS denk ik graag mee hoe we vrouwelijk toptalent zichtbaar kunnen maken in de financiële sector en hoe we vrouwen kunnen ondersteunen in hun carrière naar de top. 

Ik ben getrouwd met Dries en samen hebben we 2 fantastische dochters, die net zijn gestart in hun 1ebaan. Ik weet zeker dat deze generatie alweer minder barrières zal ondervinden om hun (carrière) dromen te verwezenlijken.

LinkedIn Josephine van der Vossen-Jonker

Events

 • Leiderschapsprogramma - journey dagen [5]

  22 maart - 24 maart 2023
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  Leiderschapsprogramma - journey dagen [5]
 • Algemene Ledenvergadering

  05 april 2023
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  Algemene Ledenvergadering
 • Mentorprogramma meeting | gastspreker & facilitator Lisa Langenkamp

  14 april 2023
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  Mentorprogramma meeting | gastspreker & facilitator Lisa Langenkamp

Nieuws

 • Kom naar de ALV

  Geplaatst: 21 maart 2023
  Algemeen
  Algemene Ledenvergadering
  Lees meer
 • Launched: ACCELERATE 50/50

  Geplaatst: 09 maart 2023
  Activiteiten
  Algemeen
  Lees meer
 • VVP Column: Zonder gelijkwaardigheid geen toekomst voor de finaciële sector

  Geplaatst: 11 januari 2023
  Algemeen
  In de media
  Lees meer