U bent hier:

Dive In - woensdag - live event

Dive In - woensdag - live event
Georganiseerd doorWIFS
LocatieDe Volksbank, Utrecht
Datumwoensdag 27 september 2023

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnNa de succesvolle Dive In events van 2021 & 2022 host WIFS ook dit jaar weer de Nederlandse events van dit internationale festival. 

Het thema van Dive In 2023 is:

Unlocking innovation: the power of inclusion

Programma

Het event, opgezet in een talkshow-format, wordt geleid door Diana Zandbergen.

Diana opent samen met Marinka van der Meer van De Volksbank het event,  waarna keynote spreker Ralien Bekkers de interactie aangaat met het publiek. Bekkers, een expert op het gebied van klimaat en gendergelijkheid, zal een interactieve sessie leiden waarbij stellingen en vragen vanuit het publiek worden aangemoedigd.

Na een korte pauze, vervolgt het programma met een presentatie door Charlotte Melkert van Equalture over 'het gebruik van neurowetenschap en gamification voor onbevooroordeelde werving’

Daarna wordt plaats gemaakt voor één van de hoogtepunten van de dag: de lancering van de Top 50 Women in Sustainable Finance.

Tijdens een tafelgesprek met Nicolette Loonen, Marguerite Soeteman en twee vrouwen uit de lijst van 2022 bespreken we het belang van rolmodellen in duurzame financiën.

Nicolette Loonen, mede-initiatiefnemer van de Top 50 Women in Sustainable Finance, zal het programma afsluiten waarna er tijd is voor een netwerkborrel. 

Meer weten over onze sprekers en het programma? Bekijk hier het programmaboekje. 

Taal

Dit event is Nederlands gesproken.

Aanmelden

Aanmelden voor dit event kan tot 20 september 2023. 

Leden van WIFS kunnen zich aanmelden via de portal op de website, als lid van WIFS is toegang tot dit evenement gratis. 
Geen lid van WIFS? Ook dan ben je van harte welkom bij Dive In & de Top 50 Women in Sustainable Finance. Voor slechts €50,50 kun jij bij deze inspirerende dag aanwezig zijn. Meld je hier aan.

Informatie

Datum: woensdag 27 september
Tijd: 14:00 - 17:00
Locatie: De Volksbank, Croeselaan 1, Utrecht

Let op het volgende:
- het event heeft een beperkt aantal plaatsen. vol = vol.
- we hanteren een 'no show policy'. Indien u toch verhinderd bent, verzoeken wij u uw inschrijving uiterlijk 22 september 2023 te annuleren. In geval van 'no shows' of te laat annuleren wordt €25 in rekening gebracht als vergoeding van gemaakte kosten. Deze vergoeding is alleen van toepassing op deelnemers die gratis toegang hebben, zoals WIFS-leden. Afmelden kan per mail info@wifs.nl.